İran'da şoke eden anlar! Kaza yapan Türk TIR'ından saçılan tavuk kolileri yağmalandı!

Türkiye'den İran'a tavuk götüren Türk TIR'ının devrilmesi sonucu tavuk kolilere yola saçıldı. Yoldan geçenler ise sürücünün uyarılarına dinlemeyip kolileri yağmaladı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Türkiye'den İran'a tavuk götüren Türk TIR'ı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilerek yan yattı. Yoldan geçenler, tırdan saçılan tavuk kolilerini yağmaladı. 

YOLDAN GEÇENLER TIR'DAN SAÇILAN KOLİLERİ ARAÇLARA YÜKLEDİ

Kaza, dün öğle saatlerinde İran'ın Merivan kentindeki dağlık bölgede meydana geldi. Türkiye'den yüklediği tavuk kolilerini taşıyan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün yönetimindeki 33 EN 358 plakalı tır, kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan TIR'daki tavuk kolileri etrafa saçılırken, şoför kazadan yara almadan kurtuldu. Bu sırada yoldan geçenler tırdan etrafa saçılan kolileri araçlarına yükledi.

İran'da şoke eden anlar! Kaza yapan Türk TIR'ından saçılan tavuk kolileri yağmalandı!

 

ŞOFÖR ENGELLEMEYE ÇALIŞTI AMA...

Tırın şoförü, yağmaya karşı çıktı ancak engel olamadı. Yol kenarında park halindeki araçlar ve yağmalanan tavuk kolilerin araçlara yüklenmesi ise yoldan geçen bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

İran'da şoke eden anlar! Kaza yapan Türk TIR'ından saçılan tavuk kolileri yağmalandı! - Resim : 3

 

İran'da şoke eden anlar! Kaza yapan Türk TIR'ından saçılan tavuk kolileri yağmalandı! ile ilgili etiketler İran TIR Türk Tavuk koli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.