İran'da şok cinayet! Lorestan Bölgesi İstihbarat Başkanı suikast sonucu öldürüldü!

İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin şüpheli bir helikopter kazası sonucu ölümünün ardından şok bir suikast olayı gerçekleşti. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre İran'ın Lorestan bölgesi istihbarat başkanı Hüseyin Rahimi, gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından vurularak öldürüldü.

İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin şüpheli bir helikopter kazası sonucu ölümünün ardından şok bir suikast olayı gerçekleşti.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre İran'ın Lorestan bölgesi istihbarat başkanı Hüseyin Rahimi, gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından vurularak öldürüldü.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Suikastin ardından herhangi bir açıklama yapılmayan İran’da, güvenlik güçlerinin Rahimi’nin öldürülmesi ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturmanın yürütüldüğü ifade edildi.

İran'da şok cinayet! Lorestan Bölgesi İstihbarat Başkanı suikast sonucu öldürüldü! ile ilgili etiketler İran İbrahim Reisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.