İran’da sel felaketi! İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 12 yaralı var

İran’da şiddetli yağışlar 3 şehirde sele neden oldu. İsrihban'daki sel felaketinde 5 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. Bölgeye yardım için 9 ambulans gönderilirken, arama kurtarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

İran’ın güneyindeki Fars eyaletinin Darab, Neyriz ve İstihban kentlerinde aniden başlayan şiddetli yağışlar sele neden oldu.

İran Fars Eyaleti Kızılay Genel Müdürü Halil Abdullahi, İstihban kentindeki şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinde 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Bölgeye yardım ekiplerinin gönderildiğini söyleyen Abdullahi, "Maalesef yaşanan sel felaketi nedeniyle şu ana kadar 5 vatandaşımızı kaybettik. Bölgeye yardım için 9 ambulans gönderildi" dedi.

Abdullahi, arama kurtarma ekiplerinin bölgede çalışmalara devam ettiğini belirtti.

İHA

İran’da sel felaketi! İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 12 yaralı var ile ilgili etiketler İran Sel (Doğa olayı) İstihban

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.