İran’a kaçacaklardı! Dağlık Karabağ’da film gibi operasyon!

Azerbaycan Gizli Servisi DTX’in, Dağlık Karabağ’ın Cebrail Şehri’nde film gibi bir operasyon gerçekleştirdiği öğrenildi. Operasyon da, sözde Ermeni devletinin eski başkanları Arkady Gukasyan ve Bako Sahakyan ile parlamento başkanı David İşkhanyan, İran’a kaçarken yakalandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Türkleri’ne 1.Dağlık Karabağ Savaşı’nda ve sonrasında, korkunç katliamlar ve işkenceler yapan Ermeni terörist elebaşları yakalanıyor.

SÖZDE ERMENİ DEVLETİNİN 3 ESKİ BAKANI İRAN’A KAÇAMADAN YAKALANDI

SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre ,Azerbaycan Gizli Servisi DTX, her yerde aranan Arkady Gukasyan, Bako Sahakyan ile David İşkhanyan’ın Dağlık Karabağ’ın Cebrail Şehri’nden İran’a kaçacaklarını öğrendi. Bunun üzerine Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi DTX, Aras Nehri üzerinde bulunan ve Azerbaycanlılar arasında "Hasret Köprüsü olarak da bilinen Hudaferin köprüleri çevresinde önlem aldı.

İran’a kaçacaklardı! Dağlık Karabağ’da film gibi operasyon!

ŞOK GEÇİREREK AZERBAYCAN ASKERLERİNE YALVARDILAR!

Kendilerini Köprüden kaçıracak kaçakçılarla köprüye gelen sözde Ermeni devletinin eski başkanları Arkady Gukasyan ve Bako Sahakyan ile “Taşnakasutyun" adlı partinin "Karabağ temsilcisi" ve eski parlamento başkanı David İşkhanyan, İran’a kaçarken kıskıvrak yakalandı. Üç Ermeni terör elebaşının yakalandıktan sonra, büyük şok yaşayarak,öldürülmemeleri için, Azerbaycan askerlerine yalvardıkları ifade edildi.

BAKÜ’YE GETİRİLEREK MAHKEMEDE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDULAR!

Bako Sahakyan, Arkady Ghukasyan ve David Ishkhanyan adlı 3 Ermeni terör elebaşının, Cebrail şehrinde gözaltına alınarak Bakü'ye getirildiği ifade edildi. Üç sözde eski bakanın, Azerbaycan Cumhuriyeti ile vatandaşlarına karşı yıllarca işledikleri ve öncülük ettikleri suç eylemlerinin hesabını hukukta verecekleri belirtildi. 

Öte yandan Azerbaycan, Karabağ'daki sözde Ermeni rejiminin eski Cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan’ı gözaltına aldığı öğrenildi.

İran’a kaçacaklardı! Dağlık Karabağ’da film gibi operasyon! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan İran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.