İran medyasından ilginç paylaşımlar!

İran medyasında helikopter kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin cennetten özel görüntüleri gündem oldu. Görüntülerin birinde Reisi cennette Ruhullah Humeyni’nin de olduğu şekilde karşılanırken ve yine diğer görüntü de ise Kasım Süleymani tarafından alnından öpülüyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İran’da geçtiğimiz hafta ülkeyi ve dünyayı şoke eden bir helikopter kazası meydana geldi.

KAZADA CUMHURBAŞKANI REİSİ VE BERABERİNDEKİLER YAŞAMINI YİTİRDİ

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin bulunduğu helikopter, zorlu hava koşulları nedeniyle Doğu Azerbaycan eyaletinde dağlık arazide kaza yaptığı ortaya çıktı. Uzun süre helikopter enkazına ulaşılamadı ve Türk Akıncı İHA'sı İran arama ekiplerine enkazı bulmaları için en önemli desteği verdi. Helikopter enkazının bulunması ile kaza sonrası helikopterde bulunan Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın kazada hayatını kaybettiği anlaşıldı.

İran medyasından ilginç paylaşımlar!

İRAN MEDYASINDAN ÇOK İLGİNÇ CENNETTEN ÖZEL GÖRÜNTÜ PAYLAŞIMI

19 Mayıs'ta Azerbaycan sınırında ki baraj açılışı töreninden dönüşte helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi son yolculuğuna uğurlandı. Meşhed Şehri’nde yaklaşık 3 milyon kişinin katıldığı törende İmam Rıza Türbesi'nde defnedildi. Öte yandan, İran ve medya Cumhurbaşkanı Reisi ile beraberinde yaşamını yitirenleri konuşmaya devam ediyor.

İran medyasından ilginç paylaşımlar! - Resim : 2

REİSİ CENNETTE KARŞILANIYOR VE KASİMİ ALNINDAN ÖPÜYOR

Bu arada, İran medyasında paylaşılan helikopter kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı Reisi’nin cennetten özel görüntülerinin gündem olduğu ifade edildi. İran medyası kadar, bazı ülkelerde de paylaşıldığı ifade edilen görüntülerin birinde, Reisi cennette Ruhullah Humeyni’nin de olduğu şekilde karşılanırken, diğer bir görüntü de ise geçtiğimiz yılllarda Irak’da füze ile yapılan suikast ile yaşamını yitiren Kasım Süleymani tarafından alnından öpülüyor.

İran medyasından ilginç paylaşımlar! ile ilgili etiketler İran İbrahim Reisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.