Irak'ta gizemli SİHA saldırısı!

Irak’ın güneyindeki Necef kentinde Şii Haşdi Şabi güçlerine ait silah ve mühimmat deposuna silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı hangi ülkenin yaptığı ise gizemini koruyor.

Irak’ın güneyindeki Necef kentinde İran'ın vekalet savaşlarında kullandığı ve desteklediği Şii Haşdi Şabi militanlarına ait silah ve mühimmat deposuna SİHA ile saldırı gerçekleştirildi.

Irak'ta gizemli SİHA saldırısı!

SALDIRIYI HANGİ ÜLKENİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ BİLİNMİYOR

Saldırıda depoda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Haşdi Şabi militanları tarafından yapılan yazılı açıklamada, Necef kenti dışında yer alan deponun SİHA tarafından 2 defa vurulduğu ve sabah saatlerinden itibaren depo üzerinde uçuşların yapıldığı aktarıldı.

3 MİLİTAN YARALANDI

Açıklamada ayrıca patlama sonucu 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Depoya düzenlenen hava saldırısının hangi ülke tarafından düzenlediği ise henüz netlik kazanmadı.

Depoda meydana gelen patlama sonucu roketler çevredeki evlere isabet ederken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışmalarına devam ediyor.

Irak'ta gizemli SİHA saldırısı! ile ilgili etiketler İran ABD Irak SİHA haşdi şabi depo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.