IRAK’TA 13 İHA KAYBOLDU!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Irak’taki kayıp 13 İHA’nın sırrını, futboldaki ‘fon’ vurgununda GPS’li çanta detayı ile Semih Kaya’nın ifadesini, İYİ Parti anketinde Meral Akşener’e büyük şoku tartıştı.

''RUSYA İLK DEFA İSRAİL'E TEPKİ VEREREK 'BURADAYIZ' DİYOR''

Bozkurt, ''Rusya ilk defa İsrail'e tepki vererek 'buradayız' diyor. Bundan sonra olası israil saldırılarında Rusya İsrail'e yanıt verebilir. Yarın öbür gün bir hava saldırısında Rusya İsrail uçağını düşürebilir. İsrail ile Rusya tarihten bu yana bir ilişki vardır. Siyonistler Rusları, Ruslar da Siyonistleri sevmez.

''KAYIP İHALAR CIA-PENTAGON ORTAK OPERASYONUYLA ABD'YE, TERÖR ÖRGÜTLERİNE VE PYD'YE GÖNDERİLMİŞ OLABİLİR''

ABD geçmişten günümüze sürekli silah kaybediyor. İHA'nın kaybolması ne demek? Türkiye'de bir kovan kaybolsa sıkıntı yaşanır. Kayıp yoktur, yer değişikliği vardır. CIA-Pentagon ortak operasyonuyla o İHA'lar muhtemelen ABD'ye, terör örgütlerine ve PYD'ye gönderilmiş olabilir. O İHA'lar silah sistemleriyle donatılmış ticari İHA''dan çıkarılmış, SİHA haline getirmiş olabilir. Kayıp İHA'lar terör örgütünden çıkacaktır.

''ERZAN'IN BANKANIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNDEN BİRİYLE GÖNÜL İLİŞKİSİ VARMIŞ''

Çeviker ailesi paranın vade gününde para yerine 'müjde' alıyorlar. Yeni vade süresi dolduktan sonra da paralarını alamayınca dolandırıldıklarını anlamışlar. Bankacı Seçil Erzan için yolun sonuna gelindiği gün 7 Nisan. Erzan'ın bankanın üst düzey yöneticilerinden biriyle gönül ilişkisi varmış. Olay çok başka boyutlara gidiyor.

''OLAY TEHDİT, DARP İDDİALARI BOYUTUNA KADAR GİDİYOR''

İş insanı tedirgin olunca parayı verdiği çantaya GPS cihazı koydu. Bu çanta döndü dolaştı Semih Kaya'ya gitti ve detaylar ortaya çıktı. Erzan, kur korumalı fona para yatıranların listesini görüyor da o listeden mi avını seçiyor? Erzan'ın getirdiği mavi çantada GPS olduğunu anladı. Erzan, çantanın sahibini bildiği için eski erkek arkadaşı olduğunu iddia ederek kendini kurtarmak için iftira atıyor. Olay tehdit, darp iddiaları boyutuna kadar gidiyor. Bankacı Seçil Erzan'ın Kaya'dan çok korktuğu söyleniyor.

İYİ PARTİ'DE NELER OLUYOR?

MHP'yi çökertmeye yönelik ortaya çıkan iyi parti belasını buldu. İYİ Parti bitti, proje çöktü.'' değerlendirmesinde bulundu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

IRAK’TA 13 İHA KAYBOLDU! ile ilgili etiketler Irak CIA İHA Semih Kaya İYİ Parti Meral Akşener Seçil Erzan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.