Irak'ın kuzeyindeki Erbil'de sel felaketi: 1 Türk vatandaşı öldü!

Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükselirken, ölenler arasında 1 de Türk vatandaşı olduğu açıklandı.

Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde saat 04.00 sıralarında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor.

1'İ TÜRK VATANDAŞI, 11 KİŞİ CAN VERDİ

Erbil Kaymakamı Nebez Abdülhamit, büyük hasara yol açan selde hayatını kaybedenlerin sayısının 11’e yükseldiğini ve ölenlerin 1'nin Türk, 2'sinin Filipinli olduğunu açıkladı.

DARATU VE KUŞTEPE'DE BÜYÜK HASAR VAR

Selden en fazla etkilenen bölgelerin Daratu ile Kuştepe kasabaları olduğunu belirten Abdülhamit, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını kaydetti.

Selde yalnızca Kuştepe'de 100’den fazla ev zarar görürken, 200’den fazla araçta da hasar meydana geldi. Başlatılan arama-kurtarma ve temizleme çalışmaları sürüyor.

Irak'ın kuzeyindeki Erbil'de sel felaketi: 1 Türk vatandaşı öldü! ile ilgili etiketler Erbil Irak Sel (Doğa olayı) Türk felaket öldü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.