iPhone 15’ten bir görüntü daha sızdı! Şaşırtan özellik dikkat çekti

Merak ile beklenilen iPhone 15 ile ilgili yeni görüntüler sızdı. Görüntülerde ise bir detay dikkat çekti. İşte iPhone 15’in olası özellikleri…

Dünyanın teknoloji devlerinden biri olan Apple’ın en çok sevilen ürünlerinden biri olan iPhone’lar, son olarak geçtiğimiz eylül ayında tanıtılmış ve Apple, piyasaya iPhone 14 ile giriş yapmıştı. iPhone 14, dünya genelinde beklediği ilgiyi görmeye devam ederken; gözler şimdi iPhone 15’e döndü. Geleneksel olarak 2023 yılının eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iPhone 15’in görselleri ise bu kez çok erken ortaya çıktı.

Teknoloji kullanıcılarının yakından takip ettiği Apple hakkındaki gelişmeler, her zaman lansman öncesinde sızıyordu. Ancak bu kez iPhone 15 ile ilgili sızıntılar çok daha erken başladı. Bir Twitter kullanıcısı, iPhone 15’e ait olduğunu iddia ettiği görüntüyü paylaştı. Görüntü ile birlikteyse, iPhone 15’in tasarım özellikleri ortaya çıktı. Peki, iPhone 15’in özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

HAP VE DELİK TASARIMDA DEVAM EDİYOR

Bilindiği üzere; Apple, iPhone 14 Pro modelinde hap ve deliklerden oluşan bir tasarım ortaya koymuştu. Yayınlanan görsele göre, Apple, bu tasarım ögelerini iPhone 15’te de sürdürecek gibi. Pro modellerin yanı sıra standart versiyonlar da Face ID ve ön kamera için çentik yerine bu tasarımı kullanacağı iddia edilen Apple, çentik tasarımına veda edecek gibi duruyor. Bir süredir konuşulan bu durum, tüm telefon modellerinin hap tasarıma geçmesinden sonra daha yaygın bir şekilde dillendiriliyordu.

USB TYBE-C ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

iPhone 15’ten bir görüntü daha sızdı! Şaşırtan özellik dikkat çekti

Apple’ın iPhone 15’te sürdüreceği bir diğer özellik Dinamik Island adını verdiği etkileşim ve bildirim özelliği. Şimdiden sızan bilgilere göre Dinamik Island’ın olduğu gibi iPhone 15’te de kullanılması sağlanacak. Ayrıca Apple, bu kez Avrupa Birliği tarafından alınan tüm cihazlarda ortak bağlantı noktası kullanılması zorunluluğuna uyması ve USB Type-C bağlantı girişi sunması bekleniyordu. Sızan görüntülere göre iPhone 15, USB Type-C girişi ile gelecek. Ayrıca A16 Bionic işlemci, Wi-Fi 6 ve Qualcomm X70 ve paslanmaz çelik yerine titanyum bir çerçeve de iPhone 15’in sızan özellikleri arasında.

iPhone 15’ten bir görüntü daha sızdı! Şaşırtan özellik dikkat çekti ile ilgili etiketler iPhone Apple
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.