iPhone 15 almayı düşünenler dikkat: Isınma sorunuyla ilgili Apple'dan açıklama geldi

Apple'ın yeni iPhone 15 serisinde yaşanan aşırı ısınma sorunuyla ilgili açıklama geldi. Özellikle iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max kullanıcılarının yaşadığı aşırı ısınma probleminin nedeni belli oldu.

Apple, bazı iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinde yaşanan aşırı ısınma sorunuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Problemi gidermek için bir güncelleme yayınlayacağını açıklayan Apple, bir sonraski iOS 17 güncellemesiyle bu ısınma sorununu çözmeyi planlıyor.

iPHONE 15'lERDEKİ ISINMA SORUNUNUN SEBEBİ NE?

Apple’ın açıklamasına göre, kurulumdan veya geri yüklemeden sonraki birkaç günde arka planda çok fazla işlemin gerçekleşmesi cihazın normalden fazla ısınmasına neden oluyor.

Bununla birlikte iOS 17’de cihazın aşırı ısınmasına yol açabilecek bir hataya da rastlandığı belitildi.

Diğer bir neden ise üçüncü parti uygulamalara gelen son birkaç güncellemenin sisteme aşırı yük bindirmesi. Bu konu için Apple, geliştiricilerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Apple, iPhone 15 serisiyle ilgili yaşanan aşırı ısınma sorununu yeni güncellemeyle çözeceğini belirtiyor. Isınma probleminin cihazın titanyum yapısıyla ilgili olduğu dedikodularının doğru olmadığı da böylece ortaya çıkmış oldu.

iPhone 15 almayı düşünenler dikkat: Isınma sorunuyla ilgili Apple'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler telefon iPhone iPhone 15
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.