iPhone 12'lerde kulaklık ve şarj adaptörü neden yok?

iPhone 12'lerde kulaklık ve şarj adaptörü neden yok? Apple kullanıcıları iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde büyük bir şok yaşadı. Yapılan son açıklamalar doğrultusunda iPhone 12 cihazlarında kulaklık ve şarj adaptörü ile ilgili şok eden bilgiler geldi. Peki, iPhone 12'lerde kulaklık ve şarj adaptörü var mı? İşte detaylar...

Apple tarafından gerçekleştirilen iPhone 12 büyük etkinliği öncesinde herkesi şok eden bir açıklama geldi. Yapılan resmi açıklamalar doğrultusunda iPhone 12 ve iPhone 12 Pro cihazların kutusunda earpods kulaklık veya şarj adaptörünün bulunmayacağı belirtildi. Kutuda yalnızca bir adet USB-C'den Lightning'e dönüştürücü kablonun yer alacağı ifade edildi. Peki, iPhone 12'lerde kulaklık ve şarj adaptörü neden yok?

Apple bu ilginç kararın arkasında çevreci nedenlerin geldiğini söyledi. iPhone'ların çevreye olan negatif etkisini minimize etmek için böyle bir karar alındığı belirtilirken kullanıcılar bu karara büyük bir tepki gösterdi.

Apple, şu anda dünyada 700 milyon Lightning kablosunun ve 2 milyarın üzerinde de Apple güç adaptörünün bulunduğunu belirtti.

iPhone 12'lerde kulaklık ve şarj adaptörü neden yok? ile ilgili etiketler iPhone 12 kulaklık şarj adaptörü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.