iPhone 12 Mini ne zaman çıkıyor? Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL?

iPhone 12 Mini ne zaman çıkıyor? Apple’nin yeni cihazı iPhone 12 Mini için geri sayım başladı. Apple’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada iPhone 12 Mini tanıtımı için tarih belli oldu. Peki, iPhone 12 Mini Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL? Detaylar burada…

iPhone 12 Mini ne zaman çıkıyor? Uzun süredir merakla beklenen iPhone 12 Mini’den beklenen haber sonunda geldi. Teknoloji devi Apple tüm dünyanın merakla beklediği haberi vererek iPhone 12 Mini için tanıtım tarihini açıkladı. Peki, iPhone 12 Mini ne zaman tanıtılacak? iPhone 12 Mini özellikleri nelerdir, satış fiyatı ne kadardır?

İPHONE 12 MİNİ NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Apple internet sitesi üzerinden "Hi, Speed" sloganıyla bir etkinlik duyurusu yayınladı. ABD sitesinden takip edilebilecek olan etkinlik 13 Ekim saat 20.00'de başlayacak. Uzun süre sonra gelen bu duyuru iPhone 12 Mini ne zaman tanıtılacak sorusuna da cevap oldu.

iPhone 12 Mini özellikleri nelerdir?

Apple iPhone 12 Mini'yi henüz tanıtmadı ancak bir süredir piyasa sızdırılan bilgiler dilden dile dolaşıyor. Konuşulanlara göre iPhone 12 mini’nin Y-OCTA entegreli esnek bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor.

iPhone 12 Mini ne zaman çıkıyor? Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL?

iPhone 12 Pro modellerinin bu yılın başlarında iPad Pro’da tanıtımı yapılan bir LiDAR Tarayıcıya sahip olduğu söyleniyordu ancak iPhone 12 Mini’nin LiDAR tarayıcıya sahip olması beklenmiyor.

Sertifikalara göre iPhone 12 Mini’nin pil kapasitesinin 2.227 mAh olabilir.iPhone 12 serisini 5G hız üzerinden pazarlasa da iPhone 12 mini’de 5G'nin daha yavaş ama daha yaygın biçimi olan 6 GHz altı 5G’nin bulunması bekleniyor.

iPhone 12 Mini Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL?

iPhone 12 Mini'nin kaç paraya satılacağı henüz bilinmiyor. 13 Ekim'de gerçekleşecek etkinlikten sonra fiyatların belli olması bekleniyor.

iPhone 12 Mini ne zaman çıkıyor? Türkiye satış fiyatı ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler iPhone Apple iPhone 12 Mini iPhone 12 Mini özellikleri iPhone 12 Mini fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.