İpek Açar'dan Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş'e 'şarkı' yasağı

2015 yılında vefat eden Kayahan'ın kızı Beste Açar, Eyüp Belediyesi tarafından organize edilen Göktürk konserinde sahne aldı. 'Cennete Besteler' adı altında düzenlenen konserde sahneye çıkan Beste Açar, Kayahan şarkılarını seslendirdi. Beste Açar'ı yalnız bırakmayan Kayahan’ın kuzeni Erdinç Erişmiş "Kayahan'ın şarkılarını sahne dışında okumam yasak" diyerek Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'ı hedef aldı.

3 Nisan 2015'te hayata veda eden Kayahan'ın kızı Beste Açar, Eyüp Belediyesi tarafından organize edilen Göktürk konserinde sahne aldı. Beste Açar’ı konserinde oğlu Rüzgar ve Kayahan’ın kuzeni Erdinç Erişmiş de yalnız bırakmadı.

Babasının kendisi için yazdığı şarkılar ile Kayahan'ın sevilen şarkılarını seslendiren Beste Açar, 10 şubat tarihinde yeni albümünün piyasada olacağını söyledi.

İpek Açar'dan Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş'e 'şarkı' yasağı

''İPEK AÇAR BANA KAYAHAN'IN ŞARKILARINI SÖYLEME YASAĞI KOYDU''

Kayahan’a benzerliğiyle dikkat çeken müzisyen Erdinç Erişmiş, Kayahan’ın şarkılarını seslendirdiği videoların YouTube ve sosyal medyadan mahkeme kararıyla silindiğini söyleyerek, “Gerek müzik meslek grupları gerekse hukuki yollardan bana ulaşılıp bu şarkıları silmem istendi, bana şarkıları söyleme yasağı koyan Beste Açar olmayacağına göre o kişi İpek Açar’dır ve bu durum benim içime dokunuyor” şeklinde konuştu.


Beste Açar, “Siz Erdinç Bey’e konulan yasak için ne diyorsunuz” sorusuna “Ben ticari bakmıyorum” diyerek babasının eski eşi ve müzisyen İpek Açar’a göndermede bulundu.

'GÖNÜL KÖŞKÜ' SAHİBİNİ ARIYOR

Kayahan’ın Balıkesir Gömeç’te bulunan Gönül Köşkü’nün satılacağı iddialarının da doğru olduğunu belirten Beste Açar, “Babam sağlığında da oranın satılmasını uygun görmüştü, o yüzden biz de Gönül Köşkü’nü satıyoruz, değerini bulduğu zaman satılacak” dedi.

İpek Açar'dan Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş'e 'şarkı' yasağı - Resim : 3

 

İpek Açar'dan Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş'e 'şarkı' yasağı ile ilgili etiketler Kayahan Beste Açar İpek Açar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.