iPad almak isteyenler dikkat! Apple, iPad fiyatlarına zam getirdi

Apple ürün özellikleri ve farklı tasarımıyla rakiplerine nefes aldırmıyor. İphone 14 fiyatlarından sonra iPad cihazlarına yapılan zam gündeme geldi. İşte iPad fiyat bilgileri...

Teknoloji devi Apple, özellikleri ve şık tasarımı ile en çok tercih edilen markalardan biri. Geçtiğimiz günlerde Apple, iPhone 14 serisi ile tepki almıştı. Şimdilerde de iPad modellerine getirilen zam ile gündeme geldi. iPad almak isteyenler bu duruma biraz üzülebilir. Zam geldi ama almak için acele etmekte fayda var. Çünkü her yeni çıkan ürünle birlikte zamlar da geliyor.

iPad almak isteyenler dikkat! Apple, iPad fiyatlarına zam getirdi

iPad Air modeli ilk çıktığında balangıç fiyatı 10 bin 999 TL'ydi. Daha sonrasında model zamlanarak 12 bin 799 TL başlangıç fiyatına çıkmıştı. Bugün yapılan güncelleme ile birlikte artık 14999TL başlangıç fiyatına çıktı. En üst LTE versiyon ise 21 bin 999TL.

iPad 9 ilk çıktığında 3 bin 899 TL olarak başlamıştı. Sonrasında 7 bin 199 TL olarak güncellenen fiyat bir güncelleme daha alınca 8 bin 499 TL başlangıç fiyatına yükseldi. En üst LTE versiyon ise 15 bin 199TL olmuş.

iPad mini 6 ise 5 bin 799 TL ile çıkışını yapmıştı. Sonrasında 11 bin 999 TL olan fiyat yeni güncelleme ile 12 bin 999 TL seviyesine çıktı. En üst LTE versiyon ise 19 bin 999 TL oldu.

 

iPad almak isteyenler dikkat! Apple, iPad fiyatlarına zam getirdi ile ilgili etiketler iPad Apple
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.