İntikamını erkek arkadaşının eski sevgilisinin cesedinden aldı!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşanan bir olay, duyanların kanını donduracak türdendi.. 27 yaşındaki Shaynna Sims isimli kadın, sevgilisinin eski sevgilisi Tbatha Lynch'in ölü bedeninde korkunç bir şekilde intikam aldı. Eyaleti uzun süredir meşgul eden dava bugün sonuçlandı..

ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Shaynna Sims isimli kadın, sevgilisinin eski sevgilisi Tabatha Lynch'in cansız bedeninden korkunç bir şekilde intikam aldı.

Eyaleti uzun süredir meşgul eden dava bugün sonuçlandı..

eryrtyer

Sims, başka bir nedenden hayatını kaybeden ve sevgilisinin eski sevgilisi olması nedeniyle husumeti bulunduğu Tabatha Lynch'in ailesini, bir makyaj ustası olduğu yönünde ikna ederek, cenaze gösterimi için bekletilen Lynch'in cansız bedenine ulaştı.

Lynch'in cansız bedenini tören için hazırlamak için cesetle yalnız kalan Sims, bu esnada kadının tırnaklarını, göğüslerini ve saçlarını kesti ve kadının bedenine defalarca vurdu.

reyryery

Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden dava ise bugün sonuçlandı. Dava sonucunda Sims'e 16 yıl hapis cezası verildi.

Sims olayı Nisan ayında yaptı. O tarihten beri Sims'in olayı neden gerçekleştirdiği ülkenin çok konuşulan olayları arasında yer aldı.

tyrtuyrt

Sims, Lynch'in cansız bedeniyle başbaşa kaldığında, kadının ayakkabılarını da çalmış...

İntikamını erkek arkadaşının eski sevgilisinin cesedinden aldı! ile ilgili etiketler ABD cesed intikam korkuç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.