İntihara kalkışan kişiyi itfaiye eri kurtardı! O anlar görüntülendi

Aksaray’da ailesiyle tartıştıktan sonra alkol alan kişi 2. kattaki balkona çıkıp atlamak istedi. İntihara kalkışan kişinin bir anlık dalgınlığından faydalanan itfaiye eri müdahale ederek kurtardı.

Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi 1447. Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında, 45 yaşındaki Ayhan U. intihara kalkıştı.

Eşi ve çocuklarıyla tartıştıktan sonra evinde alkol aldığı belirtilen Ayhan U., oturduğu dairenin balkonuna çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve sağlık ekipleri geldi.

İntihara kalkışan kişiyi itfaiye eri kurtardı! O anlar görüntülendi

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Ayhan U.’nun bulunduğu balkonun altına şişme yatak açtı. Bu sırada polis ekipleri ve itfaiye ekipleri eve girerek şahsı ikna etmeye çalıştı.

Polis memurları ikna etmeye çalıştığı sırada itfaiye eri İbrahim Kale şahsa doğru yaklaştı. Ayhan U.'nun bir anlık dalgınlığından faydalanan 30 yıllık itfaiye eri Kale, şahsı kollarından tutarak balkona çekti.

İntihara kalkışan kişiyi itfaiye eri kurtardı! O anlar görüntülendi - Resim : 2

Ayhan U., polis ekipleri tarafından önce Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada yapılan alkol testinde 1,86 promil alkollü olduğu tespit edilen Ayhan U., ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA

İntihara kalkışan kişiyi itfaiye eri kurtardı! O anlar görüntülendi ile ilgili etiketler Aksaray intihar girişimi kurtarma anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.