İntihar etmeyi düşündüğünü itiraf etti!

Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, küçükken babasından şiddet gördüğü için intihar etmeyi düşündüğünü itiraf etti. Çocukluk ve gençlik yıllarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Kapışmak, duygusal anlar yaşadı.

Aşkım Kapışmak, önceki akşam kendi yazıp yönettiği oyununu Maslak Sahne'de sergiledi. Gösteri öncesi gazetecilerle sohbet eden Kapışmak, çocukluk ve gençlik yıllarıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Aşkım Kapışmak'ın anılarını anlatırken ağlamamak için kendini zor tuttuğu görüldü. 

"BABAM BİZE MASA AYAKLARIYLA ŞİDDET UYGULARDI"

'Carpe Diem' ve 'Üzümlü Kek' kitaplarıyla tanınan yazar, babası tarafından şiddet gördüğünü anlatarak "Bunları burada ilk defa söylüyorum. Bizim evimizde masaların ayakları olmazdı. Çünkü babam bize masa ayaklarıyla şiddet uygulardı. Babam çok paracı bir insandır. Beni hala para için tehdit ediyor ve para istiyor. Kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırttım. Ben anneme şiddet uygulamaması için ona yeni bir hayat verdim. Fakat kumar borçlarından dolayı benden para istiyor" dedi.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM"

Milliyet'in haberine göre, intihar etmeyi düşündüğünü itiraf eden Kapışmak, "Ben birçok kere geçmiş dönemde yaşadığım zor günler yüzünden intihar etmeyi düşündüm. İntihara meyilli bir gençlik dönemi yaşadım. Ya ölecektim ya da öldürecektim. Fakat ben böyle olmayı seçtim. Bunun en büyük sebebi o dönemde tanıştığım otizmli bir çocuktur. Onun sayesinde hayata tutundum. Ben ona bir şeyler öğretmek isterken o bana çok şey öğretti." ifadelerinde bulundu.

 

İntihar etmeyi düşündüğünü itiraf etti! ile ilgili etiketler Aşkım Kapışmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.