İntihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı

Adıyaman'da 8 yıl önce pompalı tüfekle intihar eden 16 yaşındaki çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı. Ablasının intihar ettiği yere gelen genç kendini ağaca astı.

Adıyaman'da 2014 yılında, 16 yaşında evlendirilen çocuk gelin Yeter Arslan, Gaziantep’ten Gölbaşı ilçesine bağlı Yukarı Nasırlı köyünde bulunan akrabalarının yanına gelmiş ve girdiği bunalım sonucu akrabalarının evinde bulunan pompalı tüfeği kafasına dayayarak intihar etmişti.

İntihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı

Acı olaydan 8 yıl sonra Yeter Arslan’ın erkek kardeşi Hikmet Arslan (24), Gaziantep’te çalıştığı bir fabrikadan izin alarak Yukarı Nasırlı köyüne geldi. Hikmet Arslan, köy yakınlarında bulunan bir ağaca kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

İntihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı - Resim : 2

Bir süre sonra oğlunun ağaçtaki cansız bedeniyle karşılaşan baba Ahmet Arslan, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince öldüğü belirlenen Hikmet Arslan’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İntihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı - Resim : 3

Hikmet Arslan’ın 8 yıl önce hayatına son veren ablası Yeter Arslan’ın ölümünü bir türlü kabullenemediğini ve sürekli onu düşündüğü öğrenildi.

İntihar eden çocuk gelinin erkek kardeşi de canına kıydı ile ilgili etiketler Adıyaman İntihar çocuk gelin Yeter Arslan Hikmet Arslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.