İntihar eden babasını ikna etmeye çalışıyordu... Kurşunların hedefi oldu...

Kırıkkale'de eline altığı tabanca ile intihar girişiminde bulunan baba, o esnada kendisini ikna etmeye çalışan 12 yaşındaki kızını yanlışlıkla öldürdü. Babanın omzundan çıkan kurşun, zavallı çocuğunun ölümüne sebep oldu. İntihar girişiminde bulunan baba ise ağır yaralanarak hastaneye gönderildi. Taburcu edilen baba, kızının öldüğünü tutuklanınca öğrendi.

Kırıkkale'de 2 Aralık günü yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. 

Etiler Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, evinde intihara kalkışan Erdoğan Karakaya (37), odaya kendini kilitleyip kasadaki tabancasını alarak ateşledi.

BABASINI İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORDU

O sırada kapının arkasında kendisini ikna etmeye çalışan 12 yaşındaki Hazal, babasının omzundan çıkan kurşun ile olay yerine hayatını kaybetti.

İntihar eden babasını ikna etmeye çalışıyordu... Kurşunların hedefi oldu...

TUTUKLANINCA KIZININ ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

Sağlık görevlilerince, ambulansla Ankara'daki bir hastaneye kaldırılan Erdoğan Karakaya, iki hafta süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs, buradaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erdoğan Karakaya, kızının öldüğünü tutuklanınca öğrendi.

İntihar eden babasını ikna etmeye çalışıyordu... Kurşunların hedefi oldu... ile ilgili etiketler Kırıkkale baba İntihar Çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.