İnternetten tanıştı, kendisini çırılçıplak buldu!

İnternetten tanıştığı kızın evine giden M.C.Y. isimli adam, bir süre sonra kızın ailesinin eve gelmesiyle hayatının şokunu yaşadı. Anne ve babanın kendisini soyarak şantaj yaptıklarını iddia eden genç, polise başvurdu. Olay sırasında en şaşırtan detay ise ekiplerin gözaltına aldığı kişiler arasında mağdurun kardeşinin de olmasıydı.

İddialara göre, 2 Ekim günü M.C.Y. isimli kişi, sosyal medya üzerinden tanıştığı F.Ö. adlı kızın evine gitti.

Bir süre sonra iddiaya göre F.Ö 'nün annesi N.Ö. (47) ile babası İ.Ö. (40) eve geldi. Baba , M.C.Y'nin başına silah dayayarak çıplak fotoğraflarını çekti. Anne ise, mağdurun kafasına sopayla vurarak cep telefonu ve 450 TL parasını gasp etti.

ŞANTAJ TEHDİDİ

Ardından çift, M.C.Y'yi tehdit ederek, daha fazla para vermediği takdirde görüntüleri sosyal medyada paylaşacakları yönünde şantaj yaptı. Şikayet üzerine harekete geçen Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

İnternetten tanıştı, kendisini çırılçıplak buldu!

MAĞDURUN KARDEŞİ DE İŞİN İÇİNDE

Polis, F.Ö., N.Ö. ve İ.Ö. ile olayla bağlantısı olduğu tespit edilen M.C.Y.'nin kardeşi S.Y'yi (30) yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet kurusıkı tabanca, gasp edilen telefonun da bulunduğu 5 adet cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınarak "yağma, şantaj, silahla tehdit" suçlarından 3 Ekim günü adli makamlara sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

İnternetten tanıştı, kendisini çırılçıplak buldu! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gasp Çıplak tanışma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.