Serie A'da şampiyon İnter

İnter, 2020-2021 sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Juventus'un Serie A'daki 9 sezonluk hegemonyasına son veren Antonio Conte'nin öğrencileri, Milano ekibine 11 yıl sonra yeniden şampiyonluk yaşattı.

Serie A'da şampiyonluğunu ilan eden İnter, Juventus'un 9 sezonluk hegemonyasına son verdi!  34. haftada dün Crotone'yi deplasmanda 2-0 yenerek puanını 82 yapan Inter, bugün en yakın takipçisi Atalanta'nın bugün Sassuolo ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasıyla bitime 4 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi.

İtalyan teknik direktör Antonio Conte yönetimindeki Milano'nun Mavi-Siyahlı ekibi bu sonuçla, 11 yıl aradan sonra ligde mutlu sona ulaştı, tarihinde 19. şampiyonluğunu kazandı. Serie A'da Juventus'un 36, Inter'in 19, Milan'ın 18 şampiyonluğu bulunuyor.

Bu sezon Andrea Pirlo yönetiminde Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden, Serie A'da ise ilk 4'e girmesi riske giren Juventus, İnter'in şampiyonluğunu kutladı.

Serie A'da şampiyon İnter ile ilgili etiketler Inter Serie A Antonio Conte
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.