Inter'de oynayan Hakan Çalhanoğlu, dünya devi PSG'ye imzayı atıyor! İnanılmaz teklifle geldiler

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için Fransız devi PSG resmen devreye girdi. Yıldız oyuncu için Georginio Wijnaldum takasını öneren Paris ekibi Inter ile anlaşmaya yakın. Hakan Çalhanoğlu gelecek sezon PSG'ye gitmek istiyor. Peki Hakan Çalhanoğlu, PSG'ye mi transfer olacak mı? Hakan Çalhanoğlu kimdir, aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'den sürpriz bir Hakan Çalhanoğlu hamlesi geldi. Fransız devinin Hakan Çalhanoğlu'nu takas yoluyla Wijnaldum'u Inter'e vererek renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

PSG'DEN HAKAN ÇALHANOĞLU ATAĞI

İtalya basınında yer alan habere göre; Fransa devi Paris Saint-Germain, Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor. Milli yıldızı takas yoluyla transfer etmeyi planlayan PSG'nin Inter'e Wijnaldum'u önerdiği belirtildi.

Inter'de oynayan Hakan Çalhanoğlu, dünya devi PSG'ye imzayı atıyor! İnanılmaz teklifle geldiler

SIMONE INZAGHI "TAMAM" DİYEBİLİR

Haberde, Inter'de teknik direktör Simone Inzaghi'nin bu takasa sıcak baktığı ve Georginio Wijnaldum'u uzun süredir takip ettiği ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla 46 resmi maçın 42'sinde ilk 11'de yer aldı. 28 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 13 asistle takımına önemli katkıda bulundu.

HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR?

Hakan Çalhanoğlu, 8 Şubat 1994 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir ve Türk bir futbolcudur. Ünlü yıldız şu anda 28 yaşındadır. Çalhanoğlu, Mannheim'de dünyaya gelmiştir ve ailesi aslen Bayburtludur. Kendisi şu anda Inter'de forma giymeye devam etmektedir. Küçük yaşlarda futbola başlayan isim, altyapısını 2001-2009 seneleri arasında Waldhof Mannheim ve 2009-2011 yılları arasında Karlsruher'de tamamlamıştır. Almanya'da pek çok başarılı takımda forma giymeye başlamış olan isim 2010 senesinde Türkiye'nin milli futbol takımına seçilmiştir. 

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Karlsruher

Hamburg

Bayer Leverkusen

Milan

Inter

Inter'de oynayan Hakan Çalhanoğlu, dünya devi PSG'ye imzayı atıyor! İnanılmaz teklifle geldiler ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Inter PSG İtalya Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.