Inter'de ayın futbolcusu Hakan Çalhanoğlu... Milli yıldız Aralık ayına damga vurdu

Bu yaz Milan'dan ezeli rakip Inter'e transfer olan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da zirvede yer alan Milano devinde Aralık ayının futbolcusu seçildi. Çalhanoğlu, Aralık ayında çıktığı 6 maçta 2 gol, 4 asistlik skor katkısının yanı sıra İtalya Süper Kupası zaferinin de mimarlarından olmuştu.

Serie A şampiyonu Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Aralık 2021’de gösterdiği performansla Milano ekibinde ayın futbolcusu seçildi.

Inter kulübü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, aralık ayında oynadığı 6 maçta 2 kez fileleri havalandırıp, 4 gol pası veren Hakan Çalhanoğlu'nun "ayın en iyi oyuncusu" seçildiği belirtildi.

Çalhanoğlu, Serie A'da bu sezon şu ana kadar gösterdiği performansıyla (6 gol, 8 gol pası) Inter'e önemli bir katkıda bulundu.

Milli oyuncu, takımı Inter'in, 12 Ocak Çarşamba günü Juventus'u 2-1 yenip kazandığı İtalya Süper Kupası’yla da İtalya'da ilk kez kupa zaferi yaşadı.

Inter'de ayın futbolcusu Hakan Çalhanoğlu... Milli yıldız Aralık ayına damga vurdu ile ilgili etiketler Inter Serie A Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.