Inter, Hakan Çalhanoğlu ile güldü!

İtalya Serie A'nın 31. haftasında Inter, derbide deplasmanda Juventus'u milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

İtalya Serie A’nın 31. haftasında Juventus ile Inter arasında oynanan dev maç, Hakan Çalhanoğlu’nun kaydettiği golle 1-0 sona erdi. Ligde 16 maç sonra mağlup olan Juventus şampiyonluk yarışında yara alırken, Inter iki maç aranın ardından galibiyetle tanışmayı başardı.

Karşılaşmada ilk yarının uzatma dakikaları oynanırken Inter penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, ağları havalandırarak 45+5. dakikada takımını öne geçirdi. Inter soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle Inter, Juventus'u deplasmanda 1-0 yenerek, önemli müsabakadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Mavi-siyahlı takım bu galibiyetle puanını 63'e yükseltti.

Ligde halen 1 maçı eksik olan Inter, ligde bu hafta maçını henüz oynamamış 66 puanlı lider Milan'ın 3 puan gerisinde 3. basamakta yer aldı.

Evinde Inter'e yenilen Juventus'un 16 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu. 59 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlı takım, ligde bu sezon 6. kez sahadan boynu bükük ayrıldı.

Inter, Hakan Çalhanoğlu ile güldü! ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Inter Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.