Crotone'yi 6-2 mağlup eden İnter'den üst üste 8. galibiyet

İnter'in Serie A'daki zirve yürüyüşü sürüyor... Antonio Conte'nin ekibi 15. haftada Crotone'yi 6-2 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı. İnter'in Arjantinli yıldızı Lautaro Martinez'in hat-trick yaptığı maçın ardından Serie A'da lider değişti.

Serie A'nın 15. haftasında Crotone'yi 6-2 mağlup eden Inter, üst üste 8. galibiyetini elde etti. Antonio Conte'nin takımı 36 puana yükseldi ve maç fazlasıyla Milan'ın önünde lider oldu. Crotone ise 9 puanla 15. sırada kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra tamamen Serie A'ya konsantre olan Milano'nun Mavi-Siyahlı ekibi, Torino, Sassuolo (d), Bologna, Cagliari (d), Napoli, Spezia ve Verona'dan (d) sonra Crotone'yi de mağlup etti. 

Giuseppe Meazza'da İnter'e 3 puanı getiren golleri Lautaro Martinez (3), Luca Marrone (k.k.), Romelu Lukaku ve Achraf Hakimi attı. Konuk ekibin golleri Niccolo Zanellato ve Vladimir Golemic'ten (penaltı) geldi.  

Piyasa değerini 70 milyon euroya çıkaran Arjantinli forvet Lautaro Martinez, yaptığı hat-trick ile bu sezon Serie A'da 15 maçta 9 gole ulaştı. 23 yaşındaki tangocu, 2018 yazında Racing Club'dan 25 milyon euroya transfer edilmişti.

Crotone'yi 6-2 mağlup eden İnter'den üst üste 8. galibiyet ile ilgili etiketler Serie A Inter Crotone Lautaro Martinez
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.