Instagram'a bir yeni özellik daha

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram yeni bir özelliğe daha imza attı. YouTube'da kullanılan yorum sabitlemeyi getiren Instagram, resmi hesabından özelliğin kullanıma açıldığını bildirdi.

Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan görselde, "Bugünden itibaren yorum sabitleme özelliğini her yerde kullanıma sunuyoruz." denildi.

Açıklamada "Bu özellik sayesinde içeriğinizin üst kısmına birkaç yorum sabitleyebilirsiniz. Bu da konuşmayı daha iyi yönetebileceğiniz anlamına geliyor." ifadeleri kullanıldı.

Instagram'a bir yeni özellik daha 

YORUMLAR NASIL SABİTLENİR?

Gönderinizin altına yapılan bir yorumu sabitlemek oldukça kolay. Tek yapmanız gereken herhangi bir yorumun üzerine dokunup sola doğru kaydırmak.

Bu işlemden sonra karşınıza raporla, sil, cevap ver ve yorumu sabitle simgeleri çıkacak. Raptiye simgesine tıklayıp yorumu en başa sabitleyebilirsiniz.

Instagram'a bir yeni özellik daha ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya yorum sabitleme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.