Instagram reels nedir? Nasıl kullanılır?

Instagram yeni özelliğini kullanıcılara duyurdu. Yeni kısa süreli video özelliği olan reels ile kullanıcılar ses ve yeni eklenen yaratıcı araçlarla 15 saniyelik videolar çekebilecek. Peki instagram reels nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Instagram reels nedir ve nasıl kullanılır? Dünyanın en çok kullanılan sosyal platformlarından olan instagram yeni özelliğini hizmete aldı. 15 saniyelik video çekebilme özelliği ile gelen reels, yeni yaratıcı araçlarla destekleniyor. İşte detaylar...


INSTAGRAM REELS NEDİR?

Reels videoları gönderi veya Story olarak paylaşılabilecek, ayrıca herkese açık hesaplar videolarının Keşfet sekmesindeki Reels’a ayrılmış bölümde görülmesini sağlayabilecek. Reels ile sunulan yaratıcı araçlar ve Keşfet sekmesindeki bu yeni bölüm ile Instagram, insanlara içerik üreticisi olma ve dünyanın her yerinden keşfedilme fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Instagram Reels nedir? İşte kullanıcılara sunulan yeni özellik

REELS NASIL KULLANILIR?

Kullanıcılar, Reels'i kullanarak çektikleri videolarda artırılmış gerçeklik efektleri kullanabiliyorlar. Ayrıca zamanlayıcı ve geri sayım yeteneğine de sahip olan Reels, kullanıcılara daha rahat bir içerik oluşturma deneyimi sunuyor. Tüm bu özelliklere ek olarak bir kullanıcı, Reels aracılığıyla oluşturduğu içeriğin video hızını, belirli noktalarda diledikleri gibi değiştirebiliyorlar.

Instagram reels nedir? Nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler Instagram reels nasıl kullanılır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.