Instagram çöktü mü? IOS Android Instagram akış yenilenemiyor hatası çözümü

Instagram çöktü mü? Dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram’a 4 Kasım gününde akşam saatlerinden itibaren bazı sorunlar yaşanıyor. Peki, Instagram akış yenilenemiyor hatası çözümü nedir?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram’a 4 Kasım akşamında saat 16.45’ten bu yana bazı hatalar yaşandığı kaydedildi. Android ve iOS kullanıcıları akıllı telefonlarında Instagram’a giriş yaptıklarında akış yenilenemiyor hatası ile karşı karşıya kalıyor.

Instagram Çöktü Mü?

Gelen raporlar Instagram mobil uygulamasında erişim sıkıntılarının yaşandığına işaret ediyor. Instagram’da akış yenilenemiyor hatası ön planda yer alıyor.

Instagram Akış yenilenemiyor Hatası Çözümü

İnternet sitelerinin ve mobil uygulamaların anlık durumu hakkında bilgi veren DownDetector’e göre, son bir saatte kullanıcılardan gelen şikayetler arttı. Instagram’da erişim sorunları mevcut. Şu anda tam olarak hangi işlevlerin çalışmadığı bilinmese de çoğu kullanıcı yavaşlık ve sayfa yenilememe hatasından şikayetçi.

Oldukça kısa süren erişim probleminin neden yaşandığı şu an için belirsizliğini koruyor. Sistemdeki bir bakım çalışması kaynaklı ya da sunucularda yaşanan bir sorun olma ihtimali ise oldukça yüksek.

İnstagram akış yenilenemedi hatasının ortadan kalkması ise yapmanız gerekenleri sizinle paylaşmak istiyorum. İnstagram akış yenilemesi hatası çözüm önerileri;

• Telefonun mobil verisini kapatıp WİFİ ile bağlanmayı deneyiniz. Ayrıca Dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
• İnstagram uygulamasını telefon kaldırarak tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
• Telefondan uygulamayı kaldırıp telefonun fabrika ayarlarını geri yüklemeyi deneyebilirsiniz

Sorun eğer İnstagram sunucularından kaynaklı ise her hangi bir şey yapmanıza gerek yoktur çünkü sorun aynı şekilde davam edecektir.

Android Akış Yenilemesi Hatasının Çözümü

Samsung ve android telefon kullananlar eğer akış yenilenmedi hatası alıyorlarsa yapması gerekenler ise;

• Ayarlar > Kablosuz > Hangi Wifi Bağlantı ile Bağlı İseniz > Uzun Süre ile Pencere Açılınca kadar Basınız > Ağı Değiştir > Gelişmiş Seçenekleri Göster > İP Ayarlarını Statik Yapınız > Dns 1 Yerine 8.8.8.8 Dns 2 yerine 8.8.4.4 Yazıp Kayıt Ediniz.

Ayrıca telefondan İnstagram uygulamasını kaldırıp kurmak çözüm yollarından biridir.

İOS Akış Yenilemesi Hatası Çözümü

Iphone telefonlar akış yenilenmesi hatası alanların yapması gereken adımlar ise;

• Ayarlar>>>> WİFİ>>> admını takip ederek kullandıkları wifi ağına tıklamaları gereklidir
• Bağlı olan ağa girdikten sonra DNS yazan kısma Google ait Dns Adresi olan 8.8.8.8 yazarak Dns Adresini değiştirebiliriz.

Ayrıca uygulamayı telefondan silip tekrar kurmak çözüm yolu olabilir.

Instagram çöktü mü? IOS Android Instagram akış yenilenemiyor hatası çözümü ile ilgili etiketler Instagram akış yenilenemiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.