İnsanlık tarihi bu kadar iğrenç bir ırkçı kafa görmedi!

Irkçı ifadeleriyle gündeme gelmekten bıkmayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez Hatay'da öldürülen Suriyeli genç için taziye mesajı yayınlayan İHH'yı hedef aldı. Özdağ, "Bunların nüfus cüzdanlarından başka hiç bir şekilde Türklükle ilgilileri yok" dedi ve İHH'yı "Türk düşmanı" ilan etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ırkçı söylemlerinden vazgeçmiyor.

Özdağ, bu kez Hatay'da öldürülen Suriyeli genç için taziye mesajı yayınlayan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nı hedef aldı. 

Özdağ "İHH Suriyeliler tarafından öldürülen bir tek Türk genci için başsağlığı yayınlamadı. Bunların nüfus cüzdanlarından başka hiç bir şekilde Türklükle ilgilileri yok. Aslında Türk düşmanı bunlar." diyerek adeta kin kustu. 

 

İnsanlık tarihi bu kadar iğrenç bir ırkçı kafa görmedi! ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Hatay Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ihh
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.