İnsanlık, Suriye'de öldü! Onu Esad ve Rus pilotlar öldürdü!

12 yaşındaki masum bir okul çocuğu, İdlib'de, Rus bir pilotun attığı bombalarla yaşamdan koparıldı. Aynı gün çekilmiş üç görüntüsünden ilki sabah girdiği matematik dersinden bir fotoğraf, ikincisi ailesinin ölmüş bedenini hastaneye kaldırdıkları araçta uyandırmaya çalıştıkları bir video ve sonuncusu da sabah ders kitaplarına bakan gözlerinin artık boşluğa baktığı kanlar içindeki ölüsünün fotoğrafı oldu. Tüm bunların sorumlusu ise, Beşar Esad.

İran ve Rusya destekli Esad rejimi, bir çocuğu daha yaşamdan kopardı. Termanin kasabasında en az 1 çocuk öldü. 7 kişi ise yaralandı.

Suriyeli çocuğun bir günlük hikayesi ise sarsıcı. 

İDLİB'DE 12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN MELEK OLUŞUNUN HİKAYESİ

12 yaşındaki bir çocuk, İdlib'deki Termanin kasabasında, her şeyin sıradan göründüğü, sakin ve normal bir sabaha uyanmış; belki de gözlerini ovuşturarak okuluna gitmişti. 

İnsanlık, Suriye'de öldü! Onu Esad ve Rus pilotlar öldürdü!

Kendi ülkesinden binlerce km uzaklıktaki başka bir ülke olan Rusya'dan gelen bir pilotun, onu öldürecek bombayı atmak için çoktan kuleden kalkış izni almış olduğundan; hayat hikayesinin sadece 12 yıl sonra bir anda yarıda kesileceğinden habersizce matematik dersine girdi. Sayılarla toplama ve çıkarma yaptı. 

Rus pilotu ise bombalaması gereken yere artık gelmişti.

Bombanın etkisiyle kanlar içinde kalan küçük çocuk, ailesi tarafından kendi araçlarıyl yakınlardaki bir hastaneye götürüldü. 

AİLESİ, ÇOCUĞU HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIRKEN KAMERALAR AÇIKTI

Türkmen kaynaklardan geldiği iddia edilen görüntülerde, aracın ön yolcu koltuğunda oturan bir yetişkinin çektiği video görülüyor.

Aracın arkasında, artık  aramızdan ayrılmış olan çocuğun kız kardeşinin korku ve panik içinde bağırarak ağladığı, başka birinin ise aracın arkasında kanlar içinde kalarak ölmüş okul çocuğunu uyandırmaya çalıştığı dramatik anlar, Suriye'de belki artık sıradan hale gelmiş halde. 

ESAD İNSANLIĞI ÖLDÜRÜYOR VE ÖLDÜRMEYE DEVAM EDECEK

Rus pilotun attığı bomba ile öldürdüğü küçük çocuğun hastane çekilen son fotoğrafında, sabah okula giydiği kıyafetlerin olması, Esad rejiminin insanlardan çok insanlığı öldürdüğünü kanıtlar nitelikte. 

İnsanlık, Suriye'de öldü! Onu Esad ve Rus pilotlar öldürdü! - Resim : 2

Esad rejiminin sorumlu olduğu üzücü görüntüler, her gün artarak devam etmekte. Önümüzdeki günlerde, hatta belki de yarın öldürüleceklerinden habersiz bir çok Suriyeli çocuk, biraz önce dişlerini fırçaladı ve yataklarına gidip rüyalara daldı. 

 

İnsanlık, Suriye'de öldü! Onu Esad ve Rus pilotlar öldürdü! ile ilgili etiketler Suriye İdlib uçak İran Çocuk Okul Esad bombalama jet hava saldırısı insanlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.