İnsanları ve hayvanları öldürüp yiyor!

Rusya'da yakalanan 51 yaşındaki adam insanları, köpekler ve kedileri öldürüp yediğini itiraf etti. Akılalmaz olay ülkenin gündemine oturdu.

Rusya’nın Arkhangelsk şehrinde 51 yaşındaki adam, 3 kişiyi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

2016-2017 yılları arasında kayıp olan 3 kişinin cani tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı öldürdüğü kişileri nereye gömdüğünü polis gösterdi. Yapılan kazılar sonucu, öldürülen kişilerin kemikleri ortaya çıktı. Analizlerde, 3 kişinin cesedinin ve kemiklerinin yanı sıra kedi ve köpek kemiklerine de rastlandı.

DİĞER CİNAYETLER DE ARAŞTIRILIYOR

Zanlı, insanları öldürdükten sonra vücutlarından birçok parçayı kopararak yediğini, geri kalanını da çuvala koyarak gömdüğünü itiraf etti. Cani adam ayrıca bazı zamanlar kedi ve köpekleri yakalayarak yediğini, onların da geri kalanını çuvallara koyarak gömdüğünü söyledi. Suçunu itiraf eden zanlı cezaevine gönderilirken, başka olaylarla ilişkisinin olup olmadığının araştırıldığı açıklandı

İnsanları ve hayvanları öldürüp yiyor! ile ilgili etiketler Rusya cinayet köpek yamyam
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.