İnsanlar bu gece bunu konuştu! Ay’ın yanında UFO!

Havanın kararması ile ortaya çıkan ay ve hemen altında beliren parlak cisim merak konusu oldu. Gece yarısına kadar ay ve hemen altında bulunan cismi çeken binlerce meraklı, bunun yıldız olmadığını belirterek, başka hiç bir yaldızın görülmediğini söyleyerek, bu cismin bir UFO olduğunu ifade ettiler.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Gökyüzün de ay ve yıldızlar, insanlık boyunca büyük ilgi çekmiş ve merak uyandırmıştır. Bu ilgi ve merak, ay ve güneş tutulmaları gibi zamanlarda da, insanlarda korku ile endişelere neden olmuştur.

İnsanlar bu gece bunu konuştu! Ay’ın yanında UFO!

AY’IN YANDAKİ CİSİM BÜYÜK MERAK UYANDIRDI!

“Dünya dışı varlıklar” olarak nitelendirilen uzaylılar ve UFO ya da uçan daire adı verilen araçları yollardan beri tartışma, kitap,belgesel ve film konusu yapılmıştır. Varlıkları henüz kesin olarak ispatlanamayan UFO’larla ilgili, yeni bir görüntü, yüzbinlerde insanın yine merak konusu oldu. Gökyüzün de havanın kararması ile ortaya çıkan ay ve hemen altın da beliren parlak cisim büyük ilgi çekti. Gece yarısına kadar ay ve hemen altın da bulunan cismi çeken binlerce meraklı, bunun yıldız olmadığını ve kesinlikle UFO olduğunu iddia ettiler.

İnsanlar bu gece bunu konuştu! Ay’ın yanında UFO! - Resim : 2

“GÖKYÜZÜNDE BAŞKA YILDIZ YOK BU UFO!”

Hilal halinde olan ayın hemen altında bulunan, parlak görünen ve çevresinde zaman zaman parlak ışıklar olan cismin UFO olduğunu söyleyenler, bunu gökyüzünde başka yıldız görünmemesini gösterdiler. Öte yandan SüperHaber’in görüntüleri sorduğu gökyüzü uzmanları ise, bunun yıldız olma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirterek, bunun ne olduğunun detaylı bir laboratuvar incelemesi ile belirlenebileceğini kaydettiler.

İnsanlar bu gece bunu konuştu! Ay’ın yanında UFO! - Resim : 3

İnsanlar bu gece bunu konuştu! Ay’ın yanında UFO! ile ilgili etiketler UFO İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.