İnsan kaçakçıları, küçük bir kız çocuğunu ıssız adaya bırakıp gitti!

Meksika-ABD sınırında bulunan Rio Grande Nehri'ndeki bir adada insan kaçakçıları tarafından terkedilen küçük kız, ABD Sınır Devriyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. Ekipler adada küçük kızla birlikte toplam 10 kaçak göçmen buldu.

ABD’nin Teksas eyaletindeki Rio Grande Nehri'nden Meksika-ABD sınırını yasadışı yollarla geçen bir grup göçmen, ABD Sınır Devriyesi ekipleri tarafından yakalandı.

KÜÇÜK KIZI ISSIZ ADAYA TERK ETTİLER

Göçmen grubunda bulunan Venezuelalı bir kadının ekiplere 5 yaşındaki kızının insan kaçakçıları tarafından ıssız bir adada terk edildiğini ifade etmesi üzerine güvenlik güçleri küçük kızı kurtarmak için harekete geçti.

Ekipler, bölgedeki nehir güvenliğinden sorumlu birimlere küçük kızın Rio Grande Nehri'ndeki ıssız bir adada olduğunu haber vererek yardım istedi. Issız adaya ulaşan güvenlik güçleri, adada küçük kız dahil toplam 10 kaçak göçmen buldu.

KAÇAKÇILAR ÇIKARLARI İÇİN AİLELERİ AYIRIYOR

Sınır Devriyesi'nden Robert Danley yaptığı açıklamada, ekiplerin hızlı davranarak mahsur kalan küçük kızı ve diğerlerini kurtardıkları için mutlu olduklarını belirtti. İnsan kaçakçılarının acımasız olduğunu ifade eden Danley, kendi çıkarları için aileleri ayırdıklarına sürekli şahit olduklarını aktardı.

Yetkililer, adada mahsur kalan 10 göçmenin sağlık durumunun iyi olduğunu ve işlemlerinin yapılması için göçmenlik ofisine teslim edildiğini belirtti.

Venezuelalı küçük kızın kurtarıldıktan sonra annesiyle buluştuğu an ise Teksas Sınır Devriyesi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İnsan kaçakçıları, küçük bir kız çocuğunu ıssız adaya bırakıp gitti! ile ilgili etiketler Çocuk Venezuela küçük kız işsiz ada Teksas

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.