İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yakın koruması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iğrenç bir küfür ile saldırdı. Olayın doğruluğunu kabul eden Hayri İnönü ise çirkin ifadeler üzerine bir kınama mesajı yayınladı. İnönü açıklamasında, korumasını görevden aldığına dair bir beyanda bulunmasa da Şişli Belediyesi'nden SuperHaber'e yapılan açıklamada şahsın iş akdinin feshedildiği bildirildi

Şişli Belediyesi'nin CHP'li başkanı Hayri İnönü yeni bir skandal ile gündemde...

Hayri İnönü'nün yakın koruması Mehmet Ali Başkale, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iğrenç sözlerle saldırdı.

Başkale, Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programına ilişkin duyuruyu kendi sosyal medya hesabında paylaşarak, "Siz Kılıçdaroğlu'na, Demirtaş'a, Bahçeli'ye b*k atadurun ilk önce bu o*** çocuğuna laf söyleyeceksiniz tabii yerse" ifadelerini kullandı.

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler eden Mehmet Ali Başkale'ye bir tepki de Hayri İnönü'den geldi.

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 2

HAYRİ İNÖNÜ HAKARETİ DOĞRULADI!

Hayri İnönü bugün sosyal medyada yaptığı açıklama ile koruması tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanıldığını kabul etti.

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 3

Hayri İnönü Twitter'da yayınladığı açıklama ile korumasının çirkin sözlerini kınadığını açıkladı.

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 4

Şişli Belediye Başkanı'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

"Belediye personelimizin cumhurbaşkanına ve devlet büyüklerine sosyal medyadan hakaret ettiği tespit edilmiştir.Eleştiri ve hakareti birbirine karıştırmak, seçilmişlere karşı uygunsuz dil kullanmak asla kabul edebileceğim bir şey değildir. Kamuoyuna duyurulur" / SuperHaber

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 5

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDEKİ GÖREVİNE SON VERİLDİ

Öte yandan Şişli Belediyesi'nden SuperHaber'e yapılan açıklamada; Hayri İnönü'nün sosyal medya mesajında bu yönde bir ifade bulunmamasına karşın, söz konusu şahsın belediye ile ilişiğinin kesilerek, iş akdinin feshedildiği duyuruldu.

Hayri İnönü imzalı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Söz konusu personelimizin sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine hakaret ettiğini sabah saatlerinde tespit etmiş bulunmaktayız. Olayı tespit ettikten sonra saat 09.14 itibariyle işine son verilmiştir. Twiitter üzerinden de 11.52’de eleştiri ile hakaretin birbirine karıştırılmasını kabul etmiyeceğimi bildirdim"

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 6

GÖZALTINA ALINDI SORGULANIYOR

SuperHaber'in duyurduğu iğrenç hakaretin ardından emniyet harekete geçti. Mehmet Ali Başkale hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Başkale, polis tarafından adresinde bulunamadı.

Daha sonra yapılan çalışmalar sonucunda Başkale polis ekiperi tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu devam ediyor. 

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER - Resim : 7

İnönü'nün korumasından Erdoğan'a iğrenç küfür / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler CHP Hayri İnönü Mehmet Ali Başkale şişli belediyesi koruma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.