İnönü'nün koruması tutuklandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğana sosyal medyadan ağza alınmayacak sözlerle hakaret ve küfürler eden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün koruması Mehmet Ali Başkale mahkemeye sevk edildi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 8 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küfür içeren tweet atan bir hesap, savcılığa şikayet edildi.

HESAP TESPİT EDİLDİ
Yapılan inceleme sonucu hesabın Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün koruması Mehmet Ali Başkale'ye ait olduğunun tespit edildiğini ilk kez SuperHaber özel haberinde kamuoyu ile paylaşmıştı. 

TUTUKLANDI
İstanbul Basın Suçları Soruşturma Savcılığı'nın talimatı üzerine bu sabah gözaltına alınan Başkale, ifadesinin ardından “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Başkale mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HAYRİ İNÖNÜ AÇIKLAMA YAPTI
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yaptığı açıklamada, “Belediye personelimizin Cumhurbaşkanına ve devlet büyüklerine sosyal medyadan hakaret ettiği tespit edilmiştir. Eleştiri ve hakareti birbirine karıştırmak, seçilmişlere karşı uygunsuz dil kullanmak asla kabul edebileceğim bir şey değildir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerini kullanmıştı.

İnönü'nün koruması tutuklandı... ile ilgili etiketler Hayri İnönü Mehmet Ali Başkale erdoğan'a hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.