Injective Protocol (INJ) nedir? Nasıl alınır?

Injective Protocol, en çok kullanılan merkeziyetsiz kripto para borsaları arasında yer alıyor. Kripto paralar için marj ticareti, türev araçlar ve vadeli işlemler gibi birçok özellik sunan Injective Protocol'ün ne olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Injective Protocol nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Injective Protocol 2018 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarılı işler çıkaran şirket, Eric Chen ve Albert Chon önderliğinde kurulmuştur. Pek çok özellik sunan Injective Protocol'ün ne olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Injective Protocol nedir? Detaylar haberimizde...

Injective Protocol (INJ) nedir? Nasıl alınır?

INJECTIVE PROTOCOL NEDİR?

INJ’in nasıl çalıştığına bakacak olursak Ethereum ağını temel aldığını ve Proof of Stake ile çalıştığını görüyoruz.

Injective protocol’ün amaçlarından birinin tamamen merkezi olmayan ağ yapısını güçlendirmek olduğunu söyleyebiliriz.

İNJ koduyla bilinen kripto para biriminin asıl adı İnjective Protocol’dur. Bu kripto varlık diğer birçok coinde olduğu gibi merkeziyeti olmayan bir kripto varlıktır. Birçok kripto para birimi online para transferlerinin gerçekleşebilmesi için üretiliyor olsa da İNJ coininin geleneksel borsa yatırımlarına uyumlu olması onu ön plana çıkaran özelliklerindendir. 

INJ kripto para yatırımlarını farklı bir boyuta ulaştırabilecek düzeyde bir kripto varlık. Merkeziyeti olmayan bu dijital varlık piyasa oluşturma yeteneği ile birlikte başta Google ve Facebook olmak üzere dünya çapındaki en değerli hisselere sahip olan şirketlere yatırım yapma imkanı sunuyor. Borsa yatırımcıları bu protokolü kullanarak bu değerli hisselere günün her anı yatırım yapabiliyor.

 

Injective Protocol (INJ) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler INJ Injective protocol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.