İngiltere'nin azılı suçlusu İstanbul Lizbon uçağında yakalandı

İngiltere'nin en çok aranan suçlusu Alex Male, İstanbul'dan Lizbon'a giden uçakta sahte pasaportla yakalandı.

İngiltere'nin en çok aranan suçlusu olan Alex Male, İstanbul'dan Lizbon'a giden uçakta yakalandı. 

SAHTE PASAPORTLA YAKALANDI

Sahte pasaport ile seyahat etmeye çalışırken yakalanan Male'nin Portekiz'de yakalandığı ve hakim karşısına çıkartılarak İngiltere'ye gönderilmesi planlandığı açıklandı.

İngiltere'nin azılı suçlusu İstanbul Lizbon uçağında yakalandı

İNGİLTERE'NİN EN ÇOK ARANAN SUÇLUSU

Uyuşturucu taciri ve kara para aklama suçlarından aranan İngiliz Alex Male, sahte pasaport ile İstanbul’dan Portekiz’e gitmeye çalışırken yakalandığı açıklandı. Male'nin

'İngiltere’nin en azılı kanun kaçağı' olduğu belirtilirken, zanlının yakalanması İngiliz medyasında geniş yankı uyandırdı.

 

 

 

 

SAHTE PASAPORT İLE YAKALANDI

 

Azılı zanlının daha önce İspanya’nın Marbella bölgesinde ikamet ettiği tahmin edilirken oradan Portekiz’e geçtiği öğrenildi. Male’nin ayrıca sahte pasaportla seyahat etmeye çalıştığı tespit edildi.

 

Türkiye’de polisin pasaporttan şüphelendiği de belirtilirken İngiliz yetkililer, “Male sahte belgelerle fark edilmeden seyahat edebileceğini düşündü” ifadelerini kullandı. Portekiz’de yakalanan ve hakim karşısına çıkarılan Male’nin İngiltere’ye gönderilmesi bekleniyor.

İngiltere'nin azılı suçlusu İstanbul Lizbon uçağında yakalandı ile ilgili etiketler İngiltere lizbon şuçlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.