İngiltere'den Beşiktaş'a genç gurbetçi geliyor!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, genç yetenek avına çıktı.

Siyah-beyazlı yönetimin, İngiltere temsilcisi Newcastle United’ın 20 yaşındaki futbolcusu Daniel Tan Barlaser’in peşine düştüğü öğrenildi. Kulübün alt yapı ve transferden sorumlu yöneticisi Metin Albayrak’ın, Beşiktaş gibi Siyah-Beyaz renkleri kullanan İngiltere temsilcisinin genç yıldızının gelişimini yakından takip ettiği ve sezon sonunda transfer teklifinde bulunabileceği bildirildi.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Genç oyuncu, İngiltere doğumlu olmasına rağmen Türkiye’nin U-17 takımında oynaması sebebiyle şu anda yerli statüsünde bulunuyor. Daniel, Ada ekibinin U-23 ekibinin bir oyuncusu olmasına rağmen zaman zaman A takımda da sahaya çıkıyor. Orta saha bölgesine ek olarak sağ kanat hattında da görev yapabilen Barlaser, bu sezon Newcastle United’ın A Takımı’yla 2 kez FA Cup maçına çıktı. Genç yıldız adayı, daha önce Fenerbahçe’nin de transfer hedefleri arasına girmişti.

İngiltere'den Beşiktaş'a genç gurbetçi geliyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe İngiltere gurbetçi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.