İngiltere'de vaka ve vefat sayısında korkunç artış

İngiltere'de 2020 yılının son korona virüs salgını tablosu açıklandı. Ülkede son 24 saatte 55 bin 892 yeni vaka tespit edildi. Mutasyon virüsün tespit edilmesinin ardından vaka sayıları sürekli artan ülkede pandeminin başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısına da ulaşılmış oldu.

Bir çok ülkede olduğu gibi İngiltere'de de 2020 yılının son günlük koronavirüs bilançosu resmen açıklandı. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından bildirilen son rakamlar ülkede mutasyon virüs sonrası salgının geldiği korkunç durumu da ortaya koydu.

Açıklamaya göre İngiltere'de, son 24 saatte 55 bin 892 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısının ise 2 milyon 448 bin 780'e ulaştığı bildirildi.

Ülkede Kovid-19 nedeniyle son 24 saat içinde 964 kişi ise hayatını kaybetti. Toplam can kaybı  73 bin 512'ye yükseldi.

İngiltere'de bugün salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kaydedilirken, 24 Nisan'dan bu yana kovid-19 nedeniyle en yüksek günlük ölüm sayısı da kayıtlara geçmiş oldu. 

İngiltere'de vaka ve vefat sayısında korkunç artış ile ilgili etiketler İngiltere Koronovirüs mutasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.