İngiltere'de kıtlık korkusu! Lufthansa 80 ton gıda gönderiyor

Alman devi Lufthansa, Fransa ve İngiltere'nin anlaşmaya varmasına rağmen devam eden gıda kıtlığı korkusu nedeniyle İngiltere’ye 80 ton meyve ve sebze gönderiyor.

İngiltere’de tespit edilen ve yüzde 70 daha bulaşıcı olduğu ifade edilen yeni tür koronavirüs (VUI-202012/01) sonrası,  Avrupa alarma geçti ve birçok ülke İngiltere ile ulaşımını durdurdu.

Fransa'nın İngiltere ile olan sınırları kapatma kararının ardından otoyollarda kilometrelerce TIR kuyruğu oluşmuştu.

Ülkede devam eden gıda kıtlığı korkusu nedeniyle Almanya'nın Lufthansa havayolu şirketinin, İngiltere’ye 80 ton meyve ve sebze göndereceği belirtildi.

İngiliz medyası, Lufthansa havayolu şirketinin marul, karnabahar, brokoli, çilek ve turunçgilleri İngiltere'ye taşıyacağını ve özel kargo uçuşları düzenlemeyi düşündüğünü duyurdu.

(İHA)

İngiltere'de kıtlık korkusu! Lufthansa 80 ton gıda gönderiyor ile ilgili etiketler Lufthansa İngiltere Gıda kıtlık alarm yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.