İngiltere'de enflasyon rafları vurdu! Marketlerde yok

Enflasyonun son 41 yılın en yüksek seviyesinde olduğu İngiltere'de, hayat pahalılığı ve kemer sıkma politikaları gündeme gelirken Gazeteci Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

İngiltere'de hayat pahalılığı günden güne artarken sıklıkla gösteri ve yürüyüşlerin yapıldığı ülkede en temel gıda ürünlerinden biri olan yumurta bulunamıyor. İngiltere'de bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir konuyla alakalı açıklama yaptı. Özdemir "Londra'dayım ve marketlerde yumurta yok. Nedeni maliyetlerin artmış olmasıymış." ifadelerini kullandı.

ENFLASYON 41 YILIN EN YÜKSEĞİNDE

Enflasyonun son 41 yılın en yüksek seviyesinde olduğu İngiltere'de, enflasyonun altında teklif edilen maaş zamları, emeklilik ve çalışma koşullarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle son aylarda grev kararı alan sektörlere her geçen gün yenisi ekleniyor.

İngiltere'de enflasyon rafları vurdu! Marketlerde yok

Ülkede artan hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında maaşların eridiğini savunan ve bu nedenle yıllık bazda yüzde 11'i geçen enflasyon altında teklif edilen maaş zamlarını kabul etmeyen çok sayıda sendika, art arda grev kararı alıyor.

İngiltere'de enflasyon rafları vurdu! Marketlerde yok ile ilgili etiketler İngiltere enflasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.