'Oğlumu Mesih olduğu için öldürdüm'

İngiltere'de tekerli sandalyeye mahkum olan otizmli oğlunu öldüren kadın, çocuğunun Mesih olduğunu iddia etti. Bu nedenle ağzına sünger sokarak çocuğunu öldürdüğünü itiraf eden anne, ''İşim bu dünyadaki dengeyi sağlamaktı'' dedi.

Ünlü kişilerin fotoğrafçılığını yapan Dean Freeman'ın 40 yaşındaki eski eşi Olga, otizmli olan ve yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye mahkum olan 10 yaşındaki oğlu Dylan'ın boğazına zorla sünger yerleştirerek öldürmüştü.

''OĞLUM MESİH'Tİ ONDAN DOLAYI ÖLDÜRDÜM''

İşlediği cinayeti başlangıçta kabul etmeyen kadın, bugün yapılan sanal duruşmada tanıkların ifadesi doğrultusunda suçunu kabul etti.

Oğlunun Mesih olduğu gerekçesiyle yaşamına son veren kadın, "Benim işim bu dünyadaki dengeyi sağlamak ve bunun için sevgili çocuğumu feda ettim" dedi.

"BEN BİTTİM, NEREDESİN?"

Otizmli çocuğun boğazında sünger parçasıyla cansız bir vaziyette bulunmadan önceki gece, annesinin Rus vatandaşı olan bir arkadaşına "Ben bittim. Neredesin?" yazan bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Aldığı mesajdan birkaç saat sonra eve gelen Rus kadın, cani kadının Dylan'ın odasına girmeye izin vermediğini söyledi. Ayrıca mahkemede ifade veren acımasız annenin arkadaşı, Olga'nın Tel Aviv'e uçak bileti rezervasyonu yaptığını belirtti.

 

'Oğlumu Mesih olduğu için öldürdüm' ile ilgili etiketler İngiltere cinayet Çocuk Anne mesih
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.