İngilizler, bulutlardan oluşan 'Kraliçe Elizabeth' silüetini konuşuyor

İngiliz medyası ülkenin batısındaki Telford kasabasında gökyüzünde 'Kraliçe 2. Elizabeth'in silüetinin belirdiğini' belirtti.

İngilizler, bulutlardan oluşan 'Kraliçe Elizabeth' silüetini konuşuyor.

İngiliz medyasındaki haberde vatandaşların bunu bir 'işaret' olarak gördüğü, kimi sosyal medya kullanıcılarının ise "Elizabeth yukarıdan bizi izliyor" dediği aktarıldı.

İNGİLİZ KADIN PAYLAŞTI, ÜLKEDE GÜNDEM OLDU

Leanne Bethell adlı bir İngiliz 11 yaşındaki kızıyla birlikte West Midlands'daki Telford'dan geçerken gökyüzünde gördüğü Kraliçe Elizabeth'e benzer bulut oluşumunu sosyal medyada paylaştı.

Söz konusu paylaşımda, 'Eve giderken Lacey 'Aman tanrım' diye bağırmaya başladı! Panikledim… Sonra bulutlardaki bu görüntüyü gösterdi. Kraliçe. Huzur içinde yatsın.' ifadelerini kullandı. Söz konusu görüntü ve ifadeler İngiltere'de paylaşım rekorları kırdı.

İngilizler, bulutlardan oluşan 'Kraliçe Elizabeth' silüetini konuşuyor ile ilgili etiketler Kraliçe 2. Elizabeth İngiltere kraliçe elizabeth
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.