İngilizler Başbakan Johnson'ın saçından şikayetçi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, muhabirlerin kendisine yönelttiği 'Bir ülkeyi temsil ediyorsunuz, saçlarınızı neden taramıyorsunuz' sorusuna 'Ofisimde tarağım var' diyerek yanıt verdi.

Gerçekleştirdiği bir ziyaret sonrası basın mensuplarının karşısına geçen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ilginç bir soruyla karşılaştı.

Muhabirlerden biri, Johnson'a saçlarının durumuyla ilgili bir soru yöneltti. Gazeteci, soruyu başbakanın saçlarını merak eden annesi adına sorduğunu söyledi.

Muhabir "Saçınız darmadağınık ve annem bunun nedenini merak ediyor" dedi. Johnson "Saçımla ilgili bir şey bu ama size net şekilde söyleyeyim, saçımı tarıyorum" diye cevap verdi.

"Ofisimde tarağım var" diyen başbakan, saçıyla ilgili elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da vurguladı.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre; Johnson daha sonra saçının halinden ötürü gazeteciden özür diledi ve "Annene çok mutlu bir Noel için en içten dileklerimi ilet" dedi.

 İngilizler Başbakan Johnson'ın saçından şikayetçi - Resim : 2

İngilizler Başbakan Johnson'ın saçından şikayetçi ile ilgili etiketler Boris Johnson İngiltere Saç muhabir tarak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.