İngilizler açıkladı! Tanguy Ndombele kulüp tarihinin en kötü transferi olarak gösterildi

Galatasaray'ın 15 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor. Tanguy Ndombele'nin Tottenham kulüp tarihinin en kötü transferlerinden biri olduğu kaydedildi.

Tottenham'ın 62 milyon euroya renklerine bağladığı Tanguy Ndombele an itibarıyla İngiliz ekibinin tarihindeki en pahalı transfer konumunda.

Transferi sonrası Lyon, Napoli ve son olarak Galatasaray'a kiralanan Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor.

Galatasaray'a 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Ndombele, Sky Sports muhabiri Michael Bridge tarafından Tottenham tarihinin en kötü transferlerinden biri olarak nitelendirildi. 

Bridge, "Bunun acımasızca olduğunu biliyorum ama gerçek bu. Kendisi büyük bir hayal kırıklığı oldu" ifadelerini kullandı.

Söz konusu haberde Ndombele'nin 6 kilo fazlası olduu ve fazla kiloları sebebiyle Okan Buruk'la arasının açıldığı vurgulandı.

Öte yandan Galatasaray'ın Ndombele'nin satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda oyuncunun Tottenham'da oynama olasılığının olmadığı aktarıldı.

Söz konusu senaryoda Tottenham'ın sezon sonunda deneyimli futbolcuyu bonservisiyle göndermeye çalışacağı kaydedildi.

Galatasaray formasıyla 25 maça çıkan Ndombele 656 dakika süre alabildi.

İngilizler açıkladı! Tanguy Ndombele kulüp tarihinin en kötü transferi olarak gösterildi ile ilgili etiketler Tanguy Ndombele Galatasaray Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.