İngiliz The Economist dergisi sosyal medyada da Erdoğan'a saldırı başlattı

16 Nisan'da Türkiye'yi daha da güçlendirecek olan referandum öncesi Avrupa çirkin kampanyalarını sürdürüyor.

16 Nisan'da Türkiye'yi daha da güçlendirecek olan referandum öncesi Avrupa çirkin kampanyalarını sürdürüyor.

İngiltere'de yayımlanan haftalık Economist dergisi de 'Hayır'cılar kervanına katıldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla 'Türkiye diktatörlüğe sürükleniyor' başlığını kullandı.

economist

Yazıda Türkiye üzerine oynanan oyunların nedeni de açıkça görülüyor. Türkiye'nin tarihi ve jeopolitik önemine vurgu yapılan yazıda Avrupa'daki krize rağmen Türkiye'nin dev projeleri ve ekonomideki başarıları görmezden gelinerek ülkenin geriye gittiği iddia edildi.

FETÖ'NÜN DİLİNİ KULLANDI

İlgili yazıda 15 Temmuz ihanet gecesine ilişkin bölümde terör örgütü FETÖ'nün Pensilvanya'da bulunan elebaşı için dini lider ifadesi kullanılması da dikkatlerden kaçmadı.

KENDİLERİNİ ELE VERDİLER

Evet çıkacağı korkusu Avrupa gibi BBC ve Economist'i de sardı. Sözde makale ile 'Evet'in çıkacağının da altı çizilirken korkularını da deşifre etmiş oldular.

fregerger

TWITTER HESABINA KAPAK YAPTI

Dergi, referanduma etki etmek için hazırladığı haberiyle yetinmeyip, Erdoğan'ın "kızgın" ifadeli fotoğrafını Twitter hesabına da kapak fotoğrafı yaptı.

Derginin algı çalışması sosyal medyada büyük tepki topladı.

İngiliz The Economist dergisi sosyal medyada da Erdoğan'a saldırı başlattı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan the economist
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.