İngiliz medyası, gençleri, yeni sokak eylemleri için provoke ediyor!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian, Türkiye'de yeni sokak eylemlerinin başlayabileceğini ve Batı'nın buna destek verebileceğini yazdı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden biri olan The Guardian, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yeniden sokak eylemlerinin başlayabileceğini ve Batı'nın buna destek verebileceğini yazdı.

"EVET" DİYENLER DEMOKRASİ DÜŞMANI!

Batı medyası referandum süresince de açıkça "hayır" propagandası yaptı. The Guardian gazetesi hızını alamayarak "evet" diyecekleri de demokrasi düşmanı ilan etti.

Gazete referandum sonucunu "Türkiye'nin siyasi tarihinin iç karartıcı dönemi" olarak yorumladı.

THE GUARDIAN KARA PROPAGANDA YAPTI

The Guardian, Atatürk'ü kullanarak kara propaganda yaptı: Türkiye, Atatürk'ün mirasını destekleyenlerle, alaşağı etmek isteyenlerin, seküler sistemi savunanlarla muhafazakar İslami değerleri benimseyenlerin, Kürt milliyetçileriyle Türk milliyetçilerinin, bir zamanlar egemen olan askeri yapıyla AK Parti elitlerinin arasında bölünmüş bir toplum ve bu gerilimin daha da artması kaçınılmaz.

SOKAĞA İNME ÇAĞRISI

Gazete bu kez de sokakları karıştıracak eylemler için çağrı yaptı hem de Batı'nın buna destek vereceğini söyledi: Sokak eylemleri yeniden başlayabilir.

Fakat şu an için, Avrupa'nın sunabileceği büyün desteği hak eden kişiler yalnızca Türkiye'nin demokratları. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yeniden sokak eylemleri başlayabilir Batı da buna destek verebilir.

"GEZİ"DE DE AYNI SENARYO

Batı'nın terör kışkırtıcılığı yapması gerginlik yaratacak sokak eylemlerini desteklemesi ilk değil. Soros destekli Gezi döneminde de, Türkiye yerel seçimlere giderken de aynı tavır sergilendi.

İngiliz medyası, gençleri, yeni sokak eylemleri için provoke ediyor! ile ilgili etiketler gezi guardian
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.