İngiliz gazetesi Yenikapı Meydanı'nın yeteri kadar dolmadığını yazdı

İngiliz The Times gazetesi, Türkiye'deki referandum öncesi atmosferle ilgili bir haber yayımladı. Haberde hafta sonu Yenikapı'da düzenlenen "evet" mitingine değinilerek, alanın dolmadığı savunuldu!

The Times'ta yer alan Hannah Lucinda Smith imzalı haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım'ın katıldığı mitinge devlet medyasının iki milyon kişi iddiasına rağmen yüz bine yakın kişinin geldiği, katılımın ücretsiz otobüslere rağmen düşük olduğu iddia edildi.

Haberde, Erdoğan'ın konuşması sürerken insanların "miting alanını terk etmeye başladığı" bilgisi yer aldı.

RLTKHRHHHRTHJJ

BAŞBAKAN YILDIRIM'A AKIL VERDİLER

Haberde, Binali Yıldırım için ise şu ifadeler kullanıldı:

"Bay Yıldırım çok ilginç bir konumda. Makamının iptal edilmesi için var gücüyle çalışıyor. Eğer referandumda değişiklik teklifi kabul edilirse başbakanlık makamı kaldırılacak. Erdoğan cumhurbaşkanı olduktan sonra başbakanların ülkedeki etkisi azaldı. Türkiye'nin anayasasına göre cumhurbaşkanları tarafsız olmak zorunda. Fakat Erdoğan bu kuralı hep çiğnedi, AKP'nin kampanyalarına liderlik etti. Mitingde de Erdoğan'ın adını taşıyan bandanalar takan çok sayıda kişi vardı. Fakat Binali Yıldırım yazan bir ürün görmek mümkün değildi."

İŞTE TIMES'IN BOŞ DEDİĞİ O MEYDAN

İngiliz gazetesi Yenikapı Meydanı'nın yeteri kadar dolmadığını yazdı ile ilgili etiketler Erdoğan times
GÜNÜN VİDEOSU

Sürü halinde gezen köpekler, annesinin arkasına saklanan kuzuyu parçaladı! O anlar kamerada...

Sürü halinde dolaşan başıboş köpekler annesinin arkasına saklanan bir kuzuyu vahşice parçaladı Dehşet anları saniye saniye kamerada.