İngiliz gazeteci Myriam François'ten tokat gibi sözler: Gazze'de çocuklar anestezisiz ameliyat oluyor, siz ticaret mi konuşuyorsunuz!

İngiliz gazeteci Myriam François, katıldığı TV yayınında, "Yemenliler ticari gemilere saldırıyor, dünyada enflasyon yükselecek" yorumuna dayanamayarak tepki gösterdi. "Şu anda Gazze'de anestezi olmadan ameliyat olan çocuklar var." diyen François, "25.000 insan öldürülmüş, 60.000 insan yaralanmış, açlık ve susuzluk hat safhada, siz ticareti mi konuşuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

İngiliz gazeteci ve film yapımcısı Myriam Francois, katıldığı SKY News yayınında, İsrail’in Gazze’deki soykırımından bağımsız şekilde “Yemenliler ticari gemilere saldırdığı için enflasyon yükselecek” yorumunda bulunan sunucu ve konuğa tepki gösterdi. 

Sunucunun “Husilerin Kızıldeniz'deki bölgeyi elinde tutması nedeniyle yüz milyarlarca doların riske atıldığını söyleyen pek çok kişi var.” sözleri sonrası tepkisiz kalamayan Francois şöyle konuştu: 

"YEMENLİLERİ BOMBALIYORUZ"

"Soykırım uygulanan Filistinlilere destek vermeye itiraz ediyoruz ama Yemenlileri bombalıyoruz. Bu bizim için düşünmesi bile çılgın bir dünya. Amazon paketlerinizin geciktiği için çok üzgünüm. Keşke benimki zamanında gelseydi.

"ANESTEZİ YAPILMADAN TEDAVİ EDİLEN ÇOCUKLAR VAR"

Ama biliyorsunuz soykırım beyler, soykırım. Şu anda Gazze'de her gün iki anne ölüyor. Şu anda anestezi yapılmadan tedavi edilen çocuklar varken ticaret hakkında konuşmaya nasıl cesaret ederiz?""

İngiliz gazeteci Myriam François'ten tokat gibi sözler: Gazze'de çocuklar anestezisiz ameliyat oluyor, siz ticaret mi konuşuyorsunuz! ile ilgili etiketler İngiliz gazeteci Filistin Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.