ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Shane Larkin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Anadolu Efes, ABD asıllı milli basketbolcu Shane Larkin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Larkin'in sözleşmesinde NBA çıkış opsiyonu da bulunuyor. Yıldız basketbolcu, Anadolu Efes ile ikişer THY Avrupa Ligi ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu yaşadı. Anadolu Efes, geçtiğimiz günlerde CSKA Moskova'dan Will Clyburn'ü kadroya katarak önemli bir transfere imza atmıştı.

Anadolu Efes, Shane Larkin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Önümüzdeki sezon kadro planlamasında ciddi bir revizyona gitmeye hazırlanan Anadolu Efes'te, bu doğrultuda geleceği en çok merak edilen iki isim Shane Larkin ve Vasilije Micic'ti.

Lacivert-beyazlılar gündemde birçok transfer iddiasında yer alan milli oyuncuyu takımda tutmayı başardı.

Lacivert-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Şampiyon oyuncumuz Shane Larkin ile 2 yıllık sözleşme yeniledik. Shane, bu süre içerisinde NBA çıkış opsiyonuna da sahip olacak" ifadelerine yer verildi.

 

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Shane Larkin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Anadolu Efes Shane Larkin Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.